Makabert?

"Man trenger ikke vise frem dette offentlig. Jeg synes det er en indikasjon på at kulturen blir grovere, når noe som er så makabert blir kalt kunst" sier Sadie Field i organisasjonen Georgia Christian Coalittion om at menneskedeler blir presentert som kunst i sørstatene i USA den 4.mars.


(foto: AFP/Scanpix)

Makabert? Vel, er dette makabert er også menneskekroppen makaber. Men at konservative kristne synes dette er makabert overrasker ikke i det hele tatt. Konservative kristne har jo hatt som tradisjon å fordømme alt som har med menneskekropp å gjøre.

Jeg synes ikke dette er makabert, jeg synes det er interessant og spennende og hvis jeg ikke husker helt feil så har også denne utstillingen blitt vist i Norge tidligere.

Det er Nettavisen som skriver om denne utstillingen i dag.

Kommentarer:
Postet av: Trond

Jeg syntes dette er vulgrt og ekkelt. Man m gjerne f stille det ut i ytringsfrihetens navn, men smakfult og kunstrisk syntes jeg ikke det er.

28.02.2006 @ 02:49
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Martin

De m gjerne f stille det ut, men jeg synes det er forkastelig. Kanskje det kan defineres som kunst- det sprs hva en legger i ordet kunst, men likefullt er det i mine yne forkastelig "kunst".

28.02.2006 @ 20:09
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/831583