Møkkaprogram 2006

NRK's såkalte kavalkade over sportsåret 2006 er antakelig det mest bedritne og elendige programmet jeg har sett på TV på veldig lenge.

Jeg gadd ikke å se hele programmet, men de 20 minuttene jeg så var bare et eneste rot og surr. Hvis de andre kavalkadene over 2006 som NRK  har tenkt å sende er like dårlig laget så bør de finne seg noen nye redigerere.

Til og med Pablo Picazzo ville ha laget et program med mer sammenheng enn det NRK's redigerere klarte med dette programmet...


Kommentarer:
Postet av: -> erik ®

Se, det var fornuftige ord om en sørgelig sak. Jeg sitter igjen med tusen spørsmål: Var dette en parodi på en karikert figur i en refusert novelle av Ari Behn? Hvilke tegneserier har beåndet de som har komponert dette? Hvilket firma tar seg av hårsveisen til presentatøren? Hvorfor fikk vi ikke Boccherinis cellokonsert i B-dur mens mannen så dypt på oss? Var moren til programskaperne imponert av dette? Hvilke gisler har de tatt før redaksjonen ga godkjennelse?

27.12.2006 @ 23:15
URL: http://balkongen.net/
Postet av: Knut Stian Olsen

Enig. Vanligvis pleier sportskavalkaden å være et av årets høydepunkter på TV (for meg ihvertfall :)) men dette var bare trist...

27.12.2006 @ 23:25
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Sigve Indregard

Jeg er faktisk helt uenig. Sportskavalkader bruker å være forutsigbare og dødskjedelige oppramsninger av bilder, der man attpåtil må høre på overopphetede kommentatorer en time i strekk.Årets kavalkade var et forsøk på å gjøre noe annerledes - en slags dokumentar om sportsåret med journalistiske grep. Ikke alt funka, men noe var fryktelig bra klippa og sortert. Det skadet heller ikke med den porsjonen ikke-sportslig humor som var blandet inn (som da kona til Bush ble implisitt sammenlignet med en kalkun).Nei, dette var et bra forsøk av NRK.

28.12.2006 @ 09:59
URL: http://indregard.no
Postet av: -> erik ®

Vi er jo enige om det meste, da:1) Sportskavalkadene har vært modne for nye grep. Og årets kavalkade var et forsøk på å gjøre noe annerledes.Hurra! Hurra! sier jeg.2) Noe funket, og noe var bra klippet og sortert. Skulle bare mangle! sier jeg.3) Ikke-sportslig humor og journalistiske grep er kjekt.Glimrende idéer! Prøv det neste gang! sier jeg.Men hvorfor klarer man det ikke bedre enn dette? Med den ressursinnsatsen? Hvorfor sitte og være fornøyd med noe så åpenbart halvgodt? Det er da en forbannet selvfølge at sportskavalkaden i skiløpernasjonen skal være knallgod.Er det så vanskelig å fatte at denne presentatørposøren, med sine dvelende pauser og arkaiske LasVegasMonmartre-lyrisisme, trengte regi? At han, med samme stil, ville ha irritert gallefeber på deler av publikum sågar under den store DævenNåErViSjarmerendeLivstretteOgIroniske-festivalen?Det forundrer ikke meg at de som ikke fattet dette regibehovet underveis, bare fikk til noe av det de prøvde på - ikke alt.Blader og magasiner klarer stort sett slike årlige hovedsatsninger, svensk og dansk TV likedan. Er det fordi de har redaksjonell, journalistisk kompetent kvalitetskontroll?

28.12.2006 @ 15:17
URL: http://balkongen.net/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/3295637