Unnskyld Jan Åge Torp

Ååå fy faen altså... Unnskyld uttrrykket men jeg trodde jeg skulle le meg platt ihjel når jeg leste dette hos Nettavisen i dag:

---

Det bør være bedre ting å bruke skattebetalernes penger til enn å arrangere en utstilling som skal legitimere homoseksualitet ved å vise hva som skjer i dyreverdenen, sier Jan Åge Torp til TV 2 Nettavisen.

- Det er to unike kjønn, som fra naturens side er ment for å produsere barn, sier Torp.

- Men hva da med dyrene som fra naturens side er homofile?

- Bare fordi denne såkalte forskeren sier dette på TV 2 vet ikke jeg om det stemmer. Jeg regner med at andre forskere nå vil etterprøve dette, men om så var tilfelle betyr ikke det at dette er noe bra. Det kan være en pervertering eller skjevhet vi heller burde hjelpe dyrene til å kurere, sier Torp.

---

At Jan Åge Torp ikke var riktig vel bevart hadde jeg mistanker om fra før, men når han uttaler at vi heller burde sette krefter inn på å kurere homosexualitet hos dyr enn å vise at det faktisk finnes, ja da skjønte jeg at mine mistanker om "en skrue løs" hos den mannen var berettiget.

Jeg har tidligere skrevet "måtte du brenne i det helvetet du tror på" om den mannen, men det trekker jeg tilbake nå. Mannen er jo splitter pine gal og gale mennesker er ikke strafferetslig tilregnelig.

Unnskyld Jan Åge Torp, jeg visste ikke at du var så syk som det du er...

Kommentarer:
Postet av: October

Har har nå likevel en anelse rett i at det er forunderlig bruk av skattebetalernes penger :)Men for all del. Det er moro med folk som bestrider at noe som finnes naturlig i naturen, kan være naturlig.Definisjon på naturlig blir liksom litt rar, med sånne.

28.01.2006 @ 22:45
URL: http://october.motime.com
Postet av: Knut Stian Olsen

:o)Når det gjelder bruk av skattepenger så er det et uttall andre saker jeg er mer i mot enn akkurat denne saken her...Men når det er sagt så er jeg fullstendig enig med deg i at det er moro med folk som bestrider naturen. Det er nesten så en kan få inntrykk av at "Guds skaperverk" ikke stemmer helt med det ønsket som de kristne skulle ønske at "Guds skaperverk" var...(sorry Martin)

29.01.2006 @ 00:22
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/665699