Støtende

Jeg vil protestere på det sterkeste mot at dere sender dette innslaget. Bibelen er en Hellig bok for meg, og det krenker meg og min tro at den blir brent. Det er en kraftig provokasjon mot oss kristne, og andre som holder av den Hellige bok.

Det er mange med meg som føler oss mobbet og krenket ved Jespersens stunt. Det dere skal vite i TV 2 redaksjonen er at et slikt innslag tråkker på menneskers verdighet og integritet. For mange mennesker i dette landet er Bibelen hellig. Vi er mange fler mennesker som opplever dette krenkende enn dere er villig til å se

Det er ei skam at de oppfører dykk slik!! De kan ikkje berre brenne delar av Bibelen og så vise det på TV!!! Tenk litt på kva som sjedde med Muhammed-teikningane, og no rett etter dette brenn de ein Bibel, og seier de skulle brenne Koranen også, men ikkje fekk tak i ei utgåve! Eg må sei det er ei skam!!!!

Dette er noen av reaksjonene som har kommet inn til TV2 etter Jespersens bibelbrenning. Om dere føler dere støtt skal dere vite at de forbannede kirkeklokkene på søndagsmorgen også er støtende på en som ligger fyllesyk. Tenker dere som nå føler dere støtt på det?

Hva med alle de som løper fra dør til dør og forsøker å lure andre mennesker inn i den "eneste rette menighet"? De er også støtende. TV2-pastoren på TV er ihvertfall støtende.... Og slik kunne jeg holde på.

Nei, dere navlebeskuende krtistne, se på hva dere selv holder på med før dere kritiserer andre...

Og mens vi er inne på hva som er støtende så er denne mannen en av Norges mest støtende personer:

Støtende person

Kommentarer:
Postet av: Brom

Kan det muligens hende at Ottos stund faktisk er ganske intelligent? Hva er det som skjer nå i forhold til reaksjonene på Muhammed-tegningene?Jeg bare spør. Jævla hyklere er de.(unnskyld språket :=)

30.03.2006 @ 14:25
URL: http://www.omelett.org/blog
Postet av: Knut Stian Olsen

Er ikke nødvendig å unnskylde språket her Brom ;O)Ja jeg er enig, de er noen hyklere hele gjengen...

30.03.2006 @ 14:43
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Har svart deg på kommentaren din nå

30.03.2006 @ 17:48
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Akademikeren

Ganske typisk de religiøse. Hvis noen tråkker på dem er det blasfemi. Hvis de tråkker på noen er det trosfrihet.Så da måtte jeg selvsagt tråkke litt på den Kvalme bispen hos meg...

Postet av: Martin

Anbefaler deg å lese dette innlegget,Knut:http://aomoi.net/blog/arkiv/103Til Akademikeren: Ja noen tenker gjerne slik og da er det en flau dobbeltmoral ute å går.

02.04.2006 @ 20:03
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Har du gått over til "fienden" Krf, Martin ;O)

02.04.2006 @ 21:36
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Til Knut Stian; Er jo medlem i Bergen KrFU jeg. Har vært det noen måneder nå faktisk. Har jeg ikke sagt det? =)Hvilket parti anser du som din største "fiende" da, Knut?

02.04.2006 @ 22:24
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Mulig du har nevnt det, men jeg har ikke fått det med meg, hehe...Den viktigste "fienden" er nok SV, mens den største er Ap...

02.04.2006 @ 23:05
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1020552