Still gonna die

Hvis Min Mening skal bevege seg inn på "kulturelle enemerker" så er det nødt til å bli inn på den musikalske siden av  et kulturelt uttrykk. Når dette skrives så er Min Mening ganske brisen (eller dritings på godt norsk) og når Min Mening er brisen (dritings), ja da får han lyst til å anbefale musikk i sin blogg.

Og det skal han gjøre...

En av de eminente Highwaymangutta, Waylon Jennings, hadde (han er død) en sang som Min Mening digger. Låta heter "Still Gonna Die".

Behøver jeg å si mer? Still Gonna Die sier vel det meste eller?

Ja ja.. her er et lite utdrag:

So, you quit smoki'n
BUT YOUR STILL GONNA DIE
You quit cocain
BUT YOUR STILL GONNA DIE
Eliminate everything fatty or fried
and your get real helthy
BUT YOUR STILL GONNA DIE

osv osv...

Så moralen er: Du dør uansett hvordan du velger å leve ditt liv, og hvis noen har lyst på låta så send meg en mail tl minmening@netscape.net så ordner det seg ;O)

Og med det samme Min Mening er inne på kulturelle uttrykk.Min Mening vokste opp i den villfarelsen at det var Elvis som sto bak "Always On My Mind"... Det var det IKKE, det er faktisk Willie Nelson som har laget den låta... Og fy f.... så mye bedre den er med WN enn med EP...

Også den sender Min Mening til de som ønsker det. E-post til minmening@netscape.net  ;O)

Åja, til slutt... Er det noen som har tips til saker som Min Mening kan skrive om så sendes også de til minmening@netscape.net

God sommer :O)

Ja et lite apropo til slutt: Still Gonna Die låta er seriøst ment. Uansett hvordan du velger å leve ditt liv så skal du dø. Alle skal dø, kristne, gnostikere, muslimer, humanetikere... Spiller ingen rolle... VI SKAL ALLE DØØØØ

Helt til slutt... Hvis noen vil ha låta "Heartland" med Willie Nwlson og Bob Dylan... Send meg e-post dit dere vet ;O)

Kommentarer:
Postet av:

Jepp. Alle skal d, det er det eneste som er sikkert. Men, jeg tror jo at det har noe si hvordan vi lever fr vi dr, alts i forhold til livskvalitet og andre ting. Jeg er utrolig glad for at du kom ut av det, selv om det kanskje er noe man ikke blir helt ferdig med. Lukten av et eller annet, lyder, assosiasjoner. Men f det vekk fra hverdagen er fint.

30.07.2006 @ 12:10
Postet av: Victoria

...noen ganger klarer jeg ikke skrive navnet mitt riktig, andre ganger glemmer jeg det helt. Surrehue.

30.07.2006 @ 12:11
Postet av: Knut Stian Olsen

Takk for det Victoria...

30.07.2006 @ 19:27
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Martin

Men selv om kjdet vrt dr- i det minste for en stund- vil nden vr kunne fortsette leve, om vi tror p Jesus. Du har gjerne ikke sansen for misjonering men ville bare si det =) Han er mellom-mannen mellom oss mennesker og Gud. Gud ser ogs i vre hjerter og dmmer oss etter vre handlinger-derfor har det mye si hvordan vi lever vre liv. Det er farlig tro at vi bare er her av ren tilfeldighet, for det betyr jo at vi kan gjre akkurat som vi vil og at det ikke fr noen reelle konsekvenser.

31.07.2006 @ 17:13
URL: http://www.gudslam.abcblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Som ikke religis s slipper jeg leve med frykten for konsekvensene av mine handlinger. Jeg frykter ingen gud etter som det ikke finnes noen. Den eneste jeg stiller ansvarlig for er min snn. Han er det som skal "dmme" meg den dagen jeg drar inn rene...;O)

31.07.2006 @ 17:19
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1708933