Min Mening utfordrer Christopher Rødsten

Christopher Rødstens innlegg på politisk.no i dag er et latterlig stykke lesning. Innlegget handler i sin helhet om eder og galle mot alle som er israel-kritiske, og i sær Odd Karsten Tveit.

Vel, ham om det.

Jeg har bare en ting å si jeg, om Christopher Rødsten: Du er er IDIOT...

Og jeg skal begrunne det.

Christopher Rødsten er en idiot når han skriver om Tveit: "...og sin dertil sterke sympati med palestinere, Arafat, Saddam og andre diktatorer i Midtøsten" uten å komme med et eneste snev av dokumentasjon på at han har "rett".

Kan du dokumentere Tveits sympati med Saddam (som forøvrig heter Hussein til etternavn Rødsten) og andre diktatorer i midtøsten, Rødsten?

Kan du dokumentere noe av det du påstår eller driver du kun med "israel-bush-rasshølslikking-synsing" uten rot i virkeligheten?

Kom igjen Rødsten, dokumenter dine påstander.

Og forklar også hva som er galt med "Fritt Ord, PRIO, senter for menneskerettigheter osv.

Er det greit at menneskerettigheter brytes så lenge det blir gjort av amerikanerne eller israelerne, mens det er galt hvis andre gjør det samme?

Kon igjen Rødsten, forklar deg...Oppdatering:
Ettersom politisk.no er så feige at de ikke åpner for kommentarer så må man svare på deres innlegg i et eget blogginnlegg

Kommentarer:
Postet av: Tor Andre

Og hvorfor er det ikke mulig å kommentere på Politisk eller sende en trackback..?

30.08.2006 @ 21:01
URL: http://www.typiskta.com
Postet av: Knut Stian Olsen

Det er et godt poeng Tor Andre... Antakelig vil de ikke ha kommentarer til sine vedtatte sannheter.Man trenger ikke å kommentere en sannhet

30.08.2006 @ 21:44
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: VamPus

Sjarmerende at KSO som så åpenbart er langt mer intelligent enn Christopher Rødsten ikke har lagt merke til at politisk.no ikke er en blogg, men ett nettmagasin. Jeg kan garantere at Christopher, i den grad han leser blogger, ikke leser noen av de som pinger bloggrevyen.Dersom noen lurer på hvorfor de ikke åpner for kommentarer, så vil jeg anta at det er fordi livet er for kort til å bruke tiden sin på å besvare innlegg hvor begrepet "israel-bush-rasshølslikking-synsing" vil være en gjenganger.

31.08.2006 @ 11:15
URL: http://vampus.blogspot.com
Postet av: Martin

Det vampus sa.

31.08.2006 @ 11:25
URL: http://www.martindrange.abcblogg.no
Postet av: Trond

Ja de er så fine de karenhje i politisk.no at man heller hgjemmer seg bak sin egen arroganse.

31.08.2006 @ 15:11
URL: http://trond.weblogg.no
Postet av: Hans Kr.

Jeg hetser ikke under falsk navn, Magnor er etternavnet mitt, og fornavn står i opplysningene.Jeg hetser heller ikke. Det jeg skriver om den tidligere "selfangsinspektør" nå selvutnevnt forfatter, Odd F. Lindberg er rene faktaopplysninger.At jeg i tillegg har mine synspunkter på dette individet er godt kjent.Jeg er til og med blitt intervjuet om dem, og den tidligere "selfangsinspektør" nå selvutnevnt forfatter, Odd F. Lindberg har selv valgt å sette seg i sitt "glasshus" med beskyldningene mot selfangerne på Harmoni.Og dette er ikke hets det da?Ser ut som du sitter i det samme "glasshuset"!

31.08.2006 @ 16:15
URL: http://magnor.nettblogg.no
Postet av: Knut Stian Olsen

Nettmagasin VamPus? Så hvis jeg stenger for kommentarer her så kan jeg kalle denne bloggen ett nettmagasin?Det er nemlig den eneste forskjellen på politisk.no og en blogg at de ikke har kommentarer, med god grunn sikkert...!

31.08.2006 @ 18:23
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Tor Andre

Nettmagasin betyr hakket mindre dialog med leserne enn norske nettaviser? Greit at det er mye dårlig moderering der, men de prøver i det minste og utvider stadig mulighetene til å komme i kontakt med leserne.Å kommunisere på internett uten en mer direkte form for tilbakemeldinger holder ikke i 2006.

31.08.2006 @ 20:20
URL: http://www.typiskta.com
Postet av: Jarle Petterson

Sent, men forhåpentligvis desto bedre:Jeg noterer meg at Politisk.no ved gjentatte anledninger har pinget Bloggrevyen, men vet ikke om den kjennsgjerningen er et vektig innlegg i debatten over.

22.09.2006 @ 13:47
URL: http://depesjer.no/
Postet av: Anti-venstreekstremist.

Det er nok lite vi kan gjøre med Odd Karsten Tveit og Co annet enn å konfrontere dem med deres ensidige reportasjer når det er mulig. Imidlertid finnes det ingen riksdekkende presseorganer som interesserer seg for å gi oss redelige og balanserte reportasjer fra Midtøsten.Det er imidlertid et viktig poeng ved Odd Karsten Tveits utsagn som bør studeres nærmere (forøvrig bruker NTB den samme formuleringen). Han sier: "den amerikanskstøttede regjeringen i Libanon" som om USA er det enenste landet som støtter og godtar legitimiteten til landets regjering. Kan vi avlede av det Tveit sier og norsk presse skriver at Norge, dvs den norske regjering, ikke støtter den Libanesiske regjeringen? Tausheten fra Drammenveien kan tyde på det.Når får vi et av Gahr-Støhres kraftfulle utsagn hvor han fordømmer kuppforsøket i Libanon og poengterer at landet faktisk styres av en demokratisk valgt regjering? Det er kanskje ikke det regjeringen og UD mener?Venstresidens holdning er at hvis en lovlig valgt regjering har støtte fra USA bør den felles. Det er i ly av denne typen politiske holdninger Odd Karsten Tveit opererer og han har hele det norske pressekorpset som heiagjeng.


Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1927688