Skinnhellige Kongsvinger

Noe som virkelig irriterer meg langt inn i beinmargen er når noen ringer etter ambulanse og at denne ikke kommer. Det skjedde i Kongsvinger for noen få dager siden.

Ettersom jeg personlig kjente den nå avdøde (Finn Johansen) og kjenner personen som ringte ambulansen (Kjell Olsen) så går dette veldig inn på meg og dette innlegget blir nok skrevet mest med følelser.

Saken er den at disse personene tilhører et miljø man helst prøver å gjemme bort og glemme i det skinnhellige Kongsvinger. Fakta er nok at den skinnhelligheten sin kan de besteborgerne i den byen stikke langt opp i rævva, for å ta det på godt norsk.

Jeg har selv merket den skinnhelligheten godt på kroppen da jeg tidligere var narkoman i den byen. Alkoholikere, narkomane og andre såkalte "utskudd" i Kongsvinger blir sett på og behandlet som dritt av såvel kommunen (sosialkontor) som de andre skinnhellige innbyggerne der. Det er mest et ikketema i den byen. Er du et av disse utskuddene får du pent holde deg vekk fra gater og torg slik at ikke besteborgerne plages av ditt nærvær.

Årsaken til at jeg kom meg ut av dette er slett ikke på grunn av, men på tross av holdninger man finner i Kongsvinger kommune. Hjelpetiltak ovenfor alkoholikere og narkomane er så å si lik null. Bostedsløse får tilbud om en campinghytte noen mil utenfor byen hvor det knapt nok går busser og det finnes ingen butikker osv. De skal med andre ord gjemmes bort i stedet for hjelpes.

Kongsvinger er og blir en jævla skinnhellig møkkaby...

Kommentarer:
Postet av: sveiners

veit akkurat hva du mener.. da min "onkel" fikk slag kom ambulansen etter en god stund men de nektet og ta ham med fordi de mente han var full (det stod ei flaske med vrter l p bordet) de tok ham ikke med fr min n avdde stefar ble skikkelig sinna, dette har han ftt mn for livet p grunn av....

31.03.2006 @ 16:36
URL: http://sveiners.weblogg.no
Postet av: Helge

Selvflgelig br alle f ambulanse nr det er ndvendig, men hva med de tilfellene der folk som virkelig er i nd ikke fr hjelp p grunn av fylletelefoner?Dumt at ambulansen skal f skylda nr det er legevakten som har gjort den medisinske vurderinga.

01.06.2006 @ 16:46
Postet av: Knut Stian Olsen

Dette innlegget var ikke frst og fremst rettet mot ambulansen, men mot den skinnhelligheten og moralismen som finnes i den byen.

25.06.2006 @ 12:01
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1027469