Homofile Pakistanere

Kalid Mahmoud blir truet fordi han uttalte at det han vet om sentrale personer i det muslimske miljøet som er homofile. Årsaken til disse trusslene er antakelig at man innen islam ikke erkjenner det faktum at homofili også forekommer blant muslimer. Islam er jo en "lytefri" religion.

Dermed slenger jeg ut følgende påstand: OGSÅ PAKISTANERE KAN VÆRE HOMOFILE.

Homofili finnes over alt, også blant muslimer. Problemet er bare at det er mye værre å være muslimsk homofil enn det er å være en kristen homofil. Selv om kristne homofile sliter med holdnigner som f.eks Kvarme uttrykker.

Desverre er det slik at homofile blir trakkasert, forfulgt, ja sogar drept for sin legning i muslimske land...

Kommentarer:
Postet av: elvis bling laden

Vel, Gud sier det på følgende måte; du blir nå ikke rompis av å pule med en kompis. Det er mange der ute som har valgt en holdning stikk motstatt til den norske kirke; det er ikke praksisen det er noe i veien med, det er legninga. Før en blir altfor kjepphøy, så ber vårherre gode nordmenn å huske på at det ikke er fryktelig lenge siden homofil (praksis) var straffbart her i landet også. Spør dine besteforeldre om deres holdninger. Når det gjelder de gudfryktiges respektive bøker, så angrer gud allermest på det hun skreiv i det gamle testamentet, nemlig at "den som ligger med en mann som med en kvinne skal late livet". Gud så på tidspunktet alt for mange voldsfilmer og spillte for mange dataspill, men det var altså ikke SÅ alvorlig ment. dette til informasjon.

04.04.2006 @ 01:18
URL: http://gudbedre.blogspot.com

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/1028256