Conradi vs. Damli Åberge

Jeg skrev i en kommentar hos en eller annen blogg (husker ikke hvilken nå) at jeg ikke kom til å legge ut bilder av Kåre Conradi m/følge uten at det var en grunn til å gjøre det.

Vel, nå har jeg en grunn. Det ser nemlig ut som om bloggebyen generelt er sterkt imot publisering av nettopp disse bildene, mens bildene av Tone Damli Åberge overhodet ikke høstet samme kritikk.

VamPus har fått mye pepper fordi hun la ut et privat bilde av Kåre Conradi, men hvorfor i all verden er disse bildene noe værre å legge ut enn bildene som svært mange andre bloggere la ut av Tone Damli Åberge?

Jeg vet ikke, jeg har ikke lagt ut bildene av Tone Damli Åberge (før nå), men her er ihvertfall to av Conradi-bildene og et av Damli Åberge-bildene:

Bilde fjernet

Bilde fjernet

Bilde fjernet

Så hvis noen kan forklare meg hvorfor disse bildene av Kåre Conradi og dama er verre å publisere enn bildene av Tone Damli Åberge blir jeg fornøyd.

Endelig førerkort

I dag er det en gledens dag. Min Mening har nemlig hatt oppkjøring til førerkortet i dag og det gikk som det måtte gå. Dermed sitter jeg nå med førerkort og kan kjøre lovlig for første gang siden våren 1999. Dette skal selvsagt feires som seg hør og bør.

Og så hører jeg alle si: "gratulerer så mye med lappen Min Mening - dette har du fortjent og er deg vel unt"

Heia Dagbladets Brattset Drabløs

Etter at Hjorten gjorde meg oppmerksom på at Ole Paus slett ikke romandebuterer i disse dager slik Dagbladet hevder må jeg bare skrive litt om denne MSM-brøleren selv. Rett og slett for å drite ut et journalistisk håndtverk der 10 tommeltotter har vært sterkt tilstedeværende.

Ole Paus sin første roman (altså debutromanen) kom allerede i 1974 og heter "Det går en narr gjennom byen med ringlende bjeller " Og akkurat den tittelen er ganske treffende som beskrivelse av journalisten i Dagbladet - TORSTEIN BRATTSET DRABLØS - som gjorde denne famøse blunderen i dag.

Drabløs ser ut til å vite at Ole Paus forfatterdebuterte i 2004 med diktsamlingen "Blomstene ved Amras", mens sannheten er jo at Paus debuterte i 1974 med romanen jeg nevnte tidligere. Det er 30 års forskjell det.

Heia Dagbladets Brattset Drabløs...!

Nytt dikt i diktbloggen

Nok et dikt er publisert i diktbloggen min. Dette diktet heter "Hver vår vei" og er skrevet 05-06-2003. Gå å les :O)

faen forpulte helvetes satans jævel

Kristenbloggen: "Muslimene får rope ut sin fredagsbønn i Oslo, de har nylig fått lov til å bygge sin tredje moske i Oslo, med plass til 2000 personer, og grensen er for min del nådd"

Jeg for min del plages faen så mye mer av de forpulte bjellene som lager ett helvetes vesen hver satans søndags morgen når jeg ligger jævla sjuk.

Takke faen for at muslimene bråker på fredag i stedet for søndag...


Oppskrift for narkotikarekrutering

"Høye priser og begrenset tilgang er de tiltakene som virker best. Vi ber om en avgiftsøkning, spesielt på øl. Regjeringen legger for stor vekt på skadeomfanget av rusbruken. Vi mener vi må se mer på alkoholprisene, sier generalsektrær Anne-Karin Kolstad i Actis" (VG-Nett)

Dette er en klar oppskrift for å få ungdom over fra alkohol til andre rusmidler. I dag kan du få et gram hasj til rundt 50-lappen, en tablett med ecstacy til 100-200 kroner eller ett gram amfetamin til 200-300 kroner og hvis man øker avgiftene for å begrense tilgangen til øl for unge mennesker vil man bare skyve dem over på andre stoffer som er like lett å få tak i og betydlig billigere og gir større ruseffekt for den samme summen med penger.

Og det er vel ikke det Actis vil er det vel? De vil vel ikke ha flere narkotikabrukere?

Tilgangen til narkotika vil nemlig ikke endre seg slik at det blir vanskeligere å skaffe selv om man øker avgiftene på alkohol. Snarere motsatt. Markedet for disse stoffene vil bli større. I tillegg kan det jo nevnes at også smuglersprit og hjemmebrenning vil kunne få en oppsving med høyere priser på øl.

Alt i alt er det en tap-tap situasjon om Actis får det som dem vil...

Etterlysning

EtterlysningIntervjuet av Martin Drange

Martin Drange har intervjuet Min Mening. Hele intervjuet kan de som er interessert lese her

Mistet hodet

Klokka 19.49 i kveld fikk elgpolitiet nord i Hedmark inn en melding om at det lå et elghode uten kropp midt i elgtrekket på riksveg 3 ved Elgkald, noen mil sør for Elgdal.

Elgpolitiet antok at man her sto ovenfor et drap, men det skulle vise seg  å ikke stemme helt.

14 minutter etter meldingen om elghodet i elgtrekket, fikk elgpolitiet nemlig inn en ny telefon. Denne gang fra en fortvilet elg som savnet et hode.

Vedkommende elg fikk beskjed om hvor hodet hans var, samt en liten leksjon av elgpolitiet om at det å "miste hodet" kun er et ordtak og ikke skal tas bokstavlig.

Det er Arbeidets rett som skriver dette i dag


Reorientering av kristnes holdninger

Reorientering er en fantastisk greie som mange kristne miljøer forfekter som den reneste halleluja-løsning på den syndige homofile sexualiteten. De har sogar sin egen nettside for nettopp dette med reorientering. Til Helhet heter den siden og der står det på forsiden:

et tverrkirkelig kontaktforum som vil holde fram det positive syn på seksualitet og samliv som Bibelen beskriver. Forumets virksomhet er basert på overbevisningen om at Bibelen gir autoritativ veiledning i hva som er kristen tro og kristent liv. Mennesket er skapt som mann eller kvinne, og ekteskapet mellom én mann og én kvinne er den rette og gode ramme om det seksuelle samliv og det etiske grunnlag for kontaktforumets arbeid.

Nå er det ikke den homofiles sexualitet som trenger en reorientering, det er disse "nestekjærlige" kristne som trenger å reorientere sitt syn på mennesker og menneskers liv og sexualitet. Mennesker er ikke en homogen gruppe der en type sexualitet  og en måte å leve på er den eneste rette. Menneskets sexualitet er mangfoldig og alle er like naturlige som den heterosexuelle.

Det vi trenger er å reorientere disse "nestekjærlige" kristne menneskene til å virkelig skjønne hva nestekjærlighet går ut på...

Også publisert i Anti-Konservativt forum

EU truer ytringsfriheten

Retten til fri meningsytring er truet i Europa. Ikke av islamistiske grupperinger, men av EU selv. EU vurderer nemlig å innføre sterke restriksjoner på hva du kan legge ut av amatørvideoer på nett - videoer du selv har laget med ditt private kamera.

Times Online skriver: "The Government is seeking to prevent an EU directive that could extend broadcasting regulations to the internet, hitting popular video-sharing websites such as YouTube.

The European Commission proposal would require websites and mobile phone services that feature video images to conform to standards laid down in Brussels.

Ministers fear that the directive would hit not only successful sites such as YouTube but also amateur “video bloggers” who post material on their own sites. Personal websites would have to be licensed as a “television-like service.”


Nå har ikke jeg noen særlig stor tro på at dette forslaget vil gå igjennom, men det er en skremmende tanke at det i det heletatt blir tatt opp og vurdert. Og som en sterk EU-tilhenger så synes jeg det er skuffende at noe slikt blir foreslått innen EU.

Heldigvis er det sterk motstand innen EU mot dette forslaget, særlig fra britisk hold. "Shaun Woodward, the Broadcasting Minister, described the draft proposal as catastrophic. He said: “Supposing you set up a website for your amateur rugby club, uploaded some images and added a link advertising your local sports shop. You would then be a supplier of moving images and need to be licensed and comply with the regulations.”

Britene kommer med et kompromissforslag: "He said (Woodward - red anm): “It’s common sense. If it looks like a TV programme and sounds like one then it probably is. A programme transmitted by a broadcaster over the net could be covered by extending existing legislation. But video clips uploaded by someone is not television. YouTube and MySpace should not be regulated.”

For alle ivrige videobloggere er det bare å håpe at britenes kompromissforslag er det som blir vedtatt og ikke det opprinnelige forslaget. Det opprinnelige forslaget bryter nemlig med retten til fri meningsytring ved hjelp av sitt eget videokamera og internett.

En slik sak skulle jeg i så fall ha likt å sett ført for EMD (Europeiske Menneskerettighetsdomstolen).

Det er lov å drepe - i Belgia

"En domstol i Belgia frikjente i dag en 26-årig mann som har innrømmet at han tok livet av en pedofil som utnyttet ham seksuelt som barn [...] Overraskende nok hadde også aktor Luc De Vidts oppfordret juryen til å frikjenne 26-åringen. Han mente at det belgiske rettssystemet allerede hadde sviktet den pedofiles offer" Det er VG som skriver dette i dag.

Dette er - for å si det mildt - meget, meget betenkelig. Belgisk aktorat og belgisk rett begår dermed den kjempetabben det er å tillate at man kan utføre hva jeg vil kalle blodhevn. Belgiske borgere kan heretter selv ta loven i egne hender og hevne seg etter å ha blitt utsatt for overgrep som barn uten å risikere noe.

At belgisk rettsvesen allerede har sviktet personen som ble utsatt for overgrepet som barn rettferdiggjør overhodet ikke drap på overgriperen. Det rettferdiggjør ikke at man kan gå til personlig vendetta selv om rettsvesenet har sviktet tidligere.

Det er et sykdomstegn i det belgiske rettsvesenet hvis denne frikjennelsen blir stående. Vel har Belgia vært rystet av flere store pedofilisaker tidligere, og jeg mistenker at det kan ha noe med sakens gang å gjøre. Men å la offeret for den pedofile gå fri etter drap på overgriperen er uansett ikke den rette måten for belgisk rettsvesen å lette sin egen dårlige samvittighet ovenfor den tiltalte 26-åringen på.

Overgrep mot barn er utilgivelig, men det er drap også - uansett om det er en pedofil som blir drept eller en hvilken som helst person. Belgia kan etter denne frifinnelsen stå ovenfor mange flere slike saker fordi offerene for overgrep ser at de blir frifunnet for sin personlige vendetta.

Jeg liker det særdeles dårlig...

Rosemarie Köhn

Det er svært få personer som Min Mening har større respekt for enn Norges første kvinnelige biskop, tysk-norske Rosemarie Könh (tysk far, norsk mor). Hennes liberale holdninger til homofili og andre "utstøtte" i samfunnet har gjort at min respekt for dette fantastiske mennesket bare har blitt større og større med årene.Fra Wikipedia: "Hun ble utnevnt av Kongen i statsråd til Norges første kvinnelige biskop av Hamar i 1993. Som biskop har hun vært regnet til den liberale fløyen innen kirken, og hennes vigsling av praktiserende homofile prester har vært kontroversiell. Hennes innsettelse var kontroversiell og førte til en del splittelse i Den Norske Kirke. Kritikken mot henne har hovedsakelig dreid seg om hennes liberale syn på homofili og særlig hennes innsettelse av den lesbiske presten Siri Sunde mot Kirkemøtets flertall i 1997."

Det er synd at hun nå går av som biskop, men hun etterlater seg en arv i den norske kirke som alle innen kirken (og andre trossamfunn) burde bestrebe seg på å følge. Rosemarie Köhn er en stor person som vil bli husket og savnet for sitt liberale menneskesyn og for sin jobb for å inkludere alle mennesker - også av ikke kristne mennesker vil hun bli savnet, meg selv inkludert.

Ha en fantastisk og lang pensjonisttilværelse Rosemarie Köhn, det har du fortjent til det fulle!

SV's svik

At SV tapte gasskraftsaken er nok et svært så tungt nederlag å svelge for mange SV'ere, men nå ser det ut til at de får et lite plaster på såret.

Det plasteret er et plaster full av svik. Det er et svik mot våre allierte i Afghanistan men først og fremst og aller viktigst så er det et svik mot de sivile afghanerne som ikke får norsk hjelp til å bekjempe det terrorveldet Taliban utgjorde.

Vel er Taliban fjernet fra makten, men de er fremdeles mange og de må bekjempes med alle midler. Bortsett fra norske - for SV vil heller kjempe for noen få afghanere som sultestreiker i Norge i stedet for å kjempe for de millionene som virkelig trenger det i selve Afghanistan.

Det er feigt av SV, det er patetisk av SV og det er et gedigent svik av SV ovenfor afghanere i Afghanistan.


Oppdatering:

Nå i kveld ser jeg at også ledende eksperter på Taliban mener dette er en gedigen feil. Ifølge Dagbladet sier den pakistanske journalisten og forfatteren Ahmed Rashid dette om regjeringens nei: Norge begår en kjempefeil, og det ser ikke ut til at den norske regjeringen har forstått hva som virkelig pågår i Afghanistan. De kan overhodet ikke ha satt seg inn i den rådende sikkerhetssituasjonen.

Han sier også: "Å snakke om at man heller vil bruke mer penger på bistand er ren kynisme. Hvilken bistand [...] Det er full borgerkrig sør i landet. Alle bistands- og hjelpeorganisasjoner har rømt for lenge siden. Det er ingen gjenoppbyggingsprosjekter å støtte. Det er rett og slett ikke mulig å få hjelp inn i dette området nettopp fordi det ikke er nok Nato-soldater og sikkerhet"

Hurra for SV's realpolitikk...

Ros til Åslaug Haga

"Som NATO-medlem må vi selvsagt stille opp. Det er ressurskrevende og farlig. Men mitt utgangspunkt er at Norge ikke må unndra seg de farlige oppdragene. Vi kan ikke overlate drittjobbene til USA og Storbritannia og bare ta de snille, humanitære oppdragene selv". (Kommunalminister Åslaug Haga til Dagsavisen)

Dette er sannsynligvis det mest fornuftige jeg noensinne har hørt fra Senterpartiets side. Jeg må gi Haga skikkelig honnør for denne uttalelsen, det er velfortjent. Stå på Åslaug - slik skal det være...

Min Mening svarer Jan-Aage Torp

Mitt svar til Jan-Aage Torps blogginnlegg om homofili må jeg også publisere her i tilfelle han sensurerer bort ting han ikke liker fra sin egen blogg. Innlegget til Torp heter "HOMOSEKSUALITET ER EN ABNORMITET SOM DET GÅR AN Å BLI FRI FRA"

---

Jan-Aage Torp: Du og dine holdninger DREPTE min fetter. Jeg holder deg og dine holdninger ansvarlige for at en 19 år gammel gutt tok sitt liv Torp.

Torp: du er ondskap satt i system, du er ondskap fordi du har slike forkastelige holdninger til andre menneskers kjærlighetsliv...

Måtte du brenne i det helvete du tror på til evig tid Torp.

Mine meninger og deg Torp kan du lese i min blogg, bl.a under disse innleggene:

http://knutstianolsen.weblogg.no/170106130311_brenn_i_helvete.html

http://knutstianolsen.weblogg.no/130206153815_torp_er_en_skam_for_menneskehete.html

http://knutstianolsen.weblogg.no/280106204338_unnskyld_jan_ge_torp.html

Forøvrig vil dette svaret også bli publisert i min blogg i tilfelle du driver med sensurering av folk med mine synspunkter...

---


Stolt minister Riis-Johansen - uten grunn

"Jeg er litt stolt over hva vi har oppnådd" sier Landbruks- og matminister Terje Riis-Johansen ifølge NationenDu har ikke så veldig mye å være stolt av fra ditt departements side Riis-Johansen. Du har økt matmomsen to ganger og du har sørget for mer kartellvirksomhet ved sammenslåing av Gilde og Prior. I tillegg beklager du deg over at du ikke kan gjøre noe særlig med målprisene på grunn av WTO-avtalen.

Nei Terje Riis-Johansen, du har ikke så mye å skryte av etter ett år som landbruks- og matminister. Ihvertfall ikke fra oss vanlige forbrukeres side.

I gruppa sosialklienter derimot har du gjort litt - det skal du ha honnør for. Du har sørget for at den gruppen med flest sosialklienter, altså bøndene (bønder lever av statlige overføringer og er derfor sosialklienter med restarbeidsevne), får en inntektsvekst på 6.5 prosent. Det er ikke dårlig med tanke på at de andre sosialklientene, de som virkelig trenger en økning, kun får 5 prosent økning neste år.

Og så litt of-topic her: Riis-Johansen sa nemlig til samme avis dette: "Jeg har akkurat vært i USA og sett melkebruk med 2750 dyr. Det har ikke gjort meg mindre sterk i trua på det å tenke på gras og beiting og sammenheng mellom lokal ressurstilgang og dyrehold"

Nei det har nok ikke gjort deg styrket i trua på at ineffektivitet og statlig kontroll og overføringer er fremtidens landbruk, men du tar feil Riis-Johansen. Fremtidens landbruk (også i Norge) er effektivitet (større og færre bruk) og mindre subsidier og statlige reguleringer. Markedet regulerer seg selv helt fint. Det vil det også gjøre i landbruket.

I tillegg vil det gi en gevinst her i landet om det ble færre bønder, for det er mangel på arbeidskraft og mange av småbøndene kan brukes til noe annet enn å fore fire høner og en gris og motta sosalst- unskyld landbrukssubsidier...


(bildet er stjålet fra Nationens artikkel)

Kill President Bush

Can someone please put a bullet in this man's brain? Oh, sorry. He has noe brain, put a bullet in his head. The reward is honour and glory in almost all of the world

Kill Bush

For the contract killer:

Name: George W. Bush
Adress: The White House, Washington D.C
Occupation: President of the Unitded States of America
Crime: GENOCIDE & MASS MURDER.

---

Sånn, nå kan Secret Service bare komme

SV's knefall

Min Mening hadde tenkt å skrive et langt innlegg i gledesrus over SV's knefall og at de gasser seg med et herremåltid laget av kameler, men så kom jeg til å tenke på noe jeg lærte som barn:

Man sparker ikke noen som ligger nede...

Førerkortprogresjon og Henne-artikkelen

For de av dere som måtte være interessert i Min Menings 8 år lange ferd mot å få igjen førerkortet kan jeg nå med glede opplyse om at teoriprøven er vel overstått.

Prøven tok 18 minutter (av 90 mulige) og av 45 spørsmål så var det to som var besvart feil. Bestått med glans altså :o)

Nå er det kun oppkjøring som gjenstår men det er litt kø - det er tross alt en offentlig etat vi snakker om og der jobber de selvsagt etter det kjente prinsippet TTT - Ting Tar Tid.
Og så var det denne Henne-artikkelen da. Min Mening kan ikke legge skjul på at han er spent på tilbakemeldinger fra dere lesere, derfor må jeg bare etterlyse det her igjen. Er det virklelig ingen av dere som leser Henne? Ikke for denne gangens skyld engang? :O)

Aftenposten og tegningen av den pedofile profeten

Aftenposten har en artikkel som handler om at Dansk Folkeparti viser en tegning av Muhammed i sitt medlemsblad. Overskriften lyder sånn: "Dansk Folkeparti viser profeten som pedofil".

Med på sedvanlig vis i Aftenposten (og andre MSM i Norge) så unlater de å vise hva striden faktisk står om. Ikke engang linke til det saken egentlig handler om vil Aftenposten sette på sin artikkel.

Det mener Min Mening er urederlig og feigt, derfor gjør Min Mening den jobben Aftenposten burde ha gjort når de først bestemte seg for å skrive om saken, nemlig viser hva nyheten faktisk handler om.

Muhammed med sin barnekone

Tegningen er hentet fra Dansk Folkeparti sitt medlemmsblad og var på trykk på side 26 (pdf-dokument)

Hvis man først skal bringe nyheter til det norske folk så bør man også vise hva saken faktisk dreier seg om, hvis ikke burde man kanskje skrevet om noe annet. Strikkeoppskrifter for eksempel...

Min Mening forsvarer Tore Tvedt

"Vi ønsker å ta makten i samfunnet, renske ut jødene og sende innvandrerne ut av landet. Jødene er hovedfienden, de har drept vårt folk, de er ondskapsfulle mordere. De er ikke mennesker, de er parasitter som skal renskes" Vigrid-leder Tore W. Tvedt sa dette til VG i 2003 og står i dag tiltalt for rasehets.

Min Mening mener at begrensningene i loven om ytringsfrihet spenner for vidt. Jeg er av den overbevisning at slike uttalelser ikke burde vært ulovlige eller straffbare. Ytingsfriheten er hellig for meg og selv om jeg slett ikke er på Tvedt sin side når det gjelder hans syn på jøder og andre ikke-nordiske innvandrere,  holocash-teori, raseoverlegenhet osv, så er jeg på hans side når det gjelder retten til å ytre seg slik han gjør.

Tore Tvedt truer ingen personer direkte med disse uttalelsene, han frembringer ingen alvorlig frykt hos noen som helst. Men mange jøder føler seg sikkert krenket av hans uttalelser, det kan jeg godt forstå, det gjorde mange muslimer under karikaturstriden også og svært mange av oss bloggere var svært så raskt ute med å hevde vår rett til fri ytring - Min Mening inkludert.

Men når det kommer til Tore Tvedts soleklare rett itl å ytre seg er det ingen som bryr seg. Unntat Min Mening da selvsagt. For Min Mening er for en ytringsfrihet som går atskillig lenger enn den vi har i dag.

Min mening vil gjerne få gjenta det som er blitt min ledestjerne og som definitivt har påvirket min holdning mest når det gjelder ytringsfrihetsspørsmål, og det er et sitat jeg har brukt ved flere anledninger tidligere og som er serdeles passende til dette innlegget:

Jeg utstår ikke det du sier, men skal forsvare til min død din rett til å si det!"
Voltaire (1694-1778)

Min Mening ser på strafffelovens § 99

"Riksadvokaten har tiltalt John Waagaard for brudd på straffelovens paragraf 99, som har en strafferamme på 15 års fengsel. Bakgrunnen er at den 24 år gamle BI-studenten kastet en kake i ansiktet på finansminister og SV-leder Kristin Halvorsen ved Regjeringskvartalet i oktober i fjor" melder Aftenposten i dag.

Jeg har skrevet litt om denne saken her tidligere, men nå skal jeg ta en titt på hva straffelovens § 99 egentlig sier.

I straffelovens § 99 står det nemlig:

"Den som ved vold, trusler eller andre ulovlige midler søker å hindre Kongen, Regenten, Statsrådet, Stortinget eller noen av dets avdelinger, Høyesterett eller Riksretten i sin virksomhet, straffes med fengsel i inntil 15 år. Det samme gjelder hvis handlingen er rettet mot noen av medlemmene i Statsrådet, Stortinget eller Høyesterett. Medvirkning er straffbar."

Slik jeg ser det bør John Waagaard frikjennes på grunn av feil lovanvendelse. Kakekasting er nemlig ikke vold eller trussel eller et ulovlig middel. Ubehaglig er det ganske sikkert, men det er ikke vold altså. Jeg så ikke noen blåveis på Kristin Halvorsen etter kakekastingen. Det er heller ikke forbudt å kaste kake på noen, det er selvsagt ikke så veldig pent eller snilt å gjøre det mot noen men det er slett ikke forbudt.

Ikke var det til hinder for Kristin Halvorsens jobb heller. Vel måtte hun nok skifte klær og kanskje ta seg en dusj etterpå, men noe forsøk på å hindre henne (statsmakten) fra å utøve sitt virke kan dette knapt kalles. Man har da et embedsverk, ikke sant? Og embedsverket fungerer helt fint selv om Statsråden må vaske seg. Hvis ikke har vi virkelig et problem i kongeriket Norge...

Tougher Than The Rest

Av de 3619 låtene jeg har i mitt musikkarkiv akkurat nå er det ikke alltid like lett å plukke ut enkeltsanger som jeg vil presentere her på bloggen, men noen ganger når musikkspilleren står på random-play så kommer det plutselig frem en låt som fortjener en slik presentasjon.

Bruce Springsteen er en artist jeg har stor sans for og i dette innlegget vil jeg presentere en av de aller aller beste låtene Springsteen har laget noensinne og som jeg hadde glemt (nesten) helt til musikkspilleren tilfeldigvis fant den igjen for meg etter et arkeologisk dypdykk i arkivet.

Alle er sikkert ikke enig med meg, men smaken er som kjent like delt som baken. Sangen jeg snakker om er fra plata Tunnel Of Love fra 1987 og heter Tougher Than The RestTougher Than The Rest

Well it's saturday night you're all dressed up in blue
I been watching you awhile maybe you been watching me too
So somebody ran out left somebodys heart in a mess
Well if you're looking for love honey I'm tougher than the rest

Some girls they want a handsome dan or some good-lookin joe
On their arms some girls like a sweet-talkin romeo
Well round here baby I learned you get what you can get
So if you're rough enough for love honey I'm tougher than the rest

The road is dark and it's a thin thin line
But I want you to know I'll walk it for you anytime
Maybe your other boyfriends couldn't pass the test
Well if you're rough and ready for love honey I'm tougher than the rest

Well it ain't no secret I've been around a time or two
Well I dont know baby maybe you've been around too
Well theres another dance all you gotta do is say yes
And if you're rough and ready for love honey I'm tougher than the rest
If you're rough enough for love baby I'm tougher than the rest


(Takk til Lyricsfreak.com for teksten)

OBS - Bred last

Det er ikke meningen å mobbe tjukkaser her i bloggen for jeg er nemlig ingen smågutt selv, men enkelte bilder må bare Min Mening ha i sin blogg.

En av dem er dette her tatt på Heatrow flyplass ved London.Dette kosestumpenbildet er stjålet fra Dagbladet sin artikkel om hvor Europas tjukkeste mennesker holder hus.

Intervjuet av bladet Henne

For en tid tilbake nevnte jeg at jeg har blitt intervjuet av bladet Henne om min fortid som narkoman og da lovet jeg å komme med informasjon om hvilket nummer dette intervjuet kommer i.

Det er i dette nummeret her som er ute i butikkene nå:"Helvete etter ecstacy-kjøret" heter artikkelen der Henne har intervjuet ei som heter Julie (som jeg ikke har noen forbindelse med eller kjenner på noen som helst måte) og meg.


En liten oppdatering:

Om noen leser denne artikkelen i Henne vil jeg sette stor pris på tilbakemeldinger fra dere. Enten her i kommentarfeltet eller på epost til minmening@netscape.net

Hjelp fra leserne

Min Mening søker etter hjelp fra medbloggere og andre som leser dette. Min Mening får, som tidligere nevnt, endelig lov til å ta førerkort igjen. Det er åtte år siden jeg mistet det og enda lenger siden jeg tok det første gangen.

Så derfor trenger jeg kanskje litt hjelp og hvis noen som leser dette vet om gode teoritester til førerprøven på nett vil jeg være veldig taknemlig om dere kunne legge igjen en link i kommentarfeltet eller sende link på epost til:

minmening@netscape.net


På forhånd takk

:O)


Oppdatering:

Det er løst, Trond (eller madammen hans) tipset om hvor og hvordan

Pleyms henteekteskaps feilvurdering

Selv om jeg ofte er enig i Pleym så er det et lite punkt han er en smule navlebeskuende i. Og det er når det gjelder aldersgrense for henteekteskap.

Pleym skriver: "Hva ville konsekvensene vært for meg og min ektefelle, om Norge hadde hatt danske régler da vi giftet oss?"

Ja tenk på konsekvensene Pleym. Tenk om det fantes ei jente som ungikk tvangsekteskap Pleym? Hadde det vært så ille? Er din frihet til å gifte deg viktigst Pleym?

Du er ikke representativ for alle de jentene som blir tvunget Pleym.

For å være helt ærlig så er jentene som utsettes for tvangsekteskap viktigere enn din personlige kjærlighet Pleym.

Hvis din (og din kones) kjærlighet er ekte så klarer du å vente Pleym, det hadde ikke hastet med giftemål da vel?

Pleyms feilvurdering kommer når det gjelder aldersgrensen. Omtrent som dette: "Heey, jeg er 17 år, hvorfor får ikke jeg førerkort?"

Det er greit å være liberalist Pleym, det er jeg også. Men man kan være realist også.

Vi tar de rike

"Vi kommer til å heve skattene for folk som har god råd og forurenser" Heikki Holmås til Dagbladet

Kunne det ikke vært litt viktigere om de satte inn ressursene på å senke skattene for de med dårlig råd? Det virker som om det å tjene penger er et onde med denne regjeringen, det virker som om det er de med penger som skal tas, mens de med dårlig råd må vente til de som er rike er blitt fattige. Først da er alle like, når alle er fattige er alle like og vi har drømmesamfunnet til de rødgrønne.

Problemet i samfunnet er ikke at det finnes noen som er rike, problemet er at det finnes mange som er fattige. Men løsningen til de rødgrønne er selvsagt å gjøre de rike fattigere i stedet for å gjøre de fattige rikere.

Denne regjeringen har fokus på de rike og på den norske janteloven, mens det de burde ha fokus på er de fattige...

Min mening anbefaler...

I serien Min Mening anbefaler vil jeg i dag anbefale ett Fra balkongen som har et fantastisk innlegg; "Bloggegalskapen skal stanses" - anbefales på det sterkeste

Karikaturoppsummering

For å friske opp litt i hukommelsen har jeg plukket ut enkelte innlegg jeg kom med i forbindelse med karikaturstriden i vinter. Jeg har plukket ut seks av innleggene jeg skrev da, men det er flere i arkivet.

Naser Kader og Muhammedkarikaturene

Walid al-Kubaisi

Min reaksjon på Selbekks beklagelse

Jonas Gahr Støre, slutt å lyv

Min mening lanserer en ny verdensreligion

Jeg svarer på or sin kommentar


Ofså Pleym og VamPus har en liten oppsummering

Hjerterå i Kongsvinger kommune

Kongsvinger kommune er en skikkelig møkkakommune å bo i hvis du ikke passer rett inn i besteborgerskapet. Det vet jeg som har bodd der og det vet kommunen, som er AP-styrt, å bruke når det kommer til budsjettinnstramminger.

De som Kongsvinger kommune vil straffe hardest for kommunen sitt økonomiske mislighold er av alle - sosialklientene og funksjonshemmede. De som har minst fra før. Hele 10 prosent reduksjon i sosialhjelpstøtten vil Kongsvinger kommune gjennomføre.

Men har kommunen tenkt å redusere lønna til ordføreren med 10 prosent? Eller rådmannens lønn med 10 prosent? Ikke faen om de har. De har tenkt å råflotte seg ekstra med å bygge det så fint, så fint rundt rådhuset mens de som har minst fra før må bære kostnadene.

Når jeg leser litt på lista over kutt og hvor de vil bruke mer penger blir jeg så forbannet at jeg har mest lyst til å grine.

Kuttene

*10 prosent kutt i sosialsatsene.

*Tiltaksmidler til flyktningbosettinger tas vekk.

*En helsesøsterstilling forsvinner.

*Funksjonshemmede får kutt på 1,9 millioner. Rammer blant annet tjenestetiden per bruker.

*Pedagogisk psykologisk senter mister en stilling.

*Planavdelingen reduseres med en stilling.

*Redusert veivedlikehold. Teknisk får redusert budsjettrammen med nærmere to millioner kroner.

Påplussingene


*Bibliotek: 10 millioner kroner.

*Påbygg: Rådhus-Teatret 3 millioner.

*Oppgradering kino: 2,4 millioner.

*Ombygging Rådhuset: 3 millioner

*Rehabilitering kremasjonsovn: 6 millioner

*Strandpromenaden: Mølleparken: 5,6 millioner

*Sentrumsutvikling: 3 millioner

*Kulturfløy, sentralskolen: 2 millioner

*Veg og parkering: 8,6 millio0ner

*Parkanlegg: 2 millioner

*Nye boligfelt: 5,4 millioner

*Nye industriområder: 2 millioner

*IKT: 1,2 millioner

Fy faen altså. Sosialklienter og funksjonshemmede er blant de som må dekke inn Kongsvinger kommunes invisteringsstormannsgalskap. Faen ta dere i Ap-styrte Kongsvinger og da særlig rådmann Kari Andreassen som har lagt fram dette hjerterå budsjettforslaget. Jeg er redd det blir vedtatt med Ap og Sv i flertall...


Mot normalt

Piuh, nå ser det endelig ut til at det har roet seg en smule her på Min Mening etter de siste dagers hendelser.

Det hele startet dagen etter at jeg avslørte TV2-reporteren som angivelig hadde er forhold til en terrormistenkt.

Besøkstallene eksploderte fra en dag til en annen og toppet seg samme dag som Finansavisen (noen dager bak Min Mening selvsagt) også skrev hvem hun er. Tallet endte på 8952 unike besøkende den dagen. På fagspråket vil man kanskje kunne kalle dette et scoop :O)

Men nå ser det heldigvis ut tl at ting begynner å nærme seg det normale med rundt 500 unike per dag.